Hieronder staan een aantal van onze projecten.

Sport is goed

Sporten is goed voor je gezondheid en een belangrijk onderdeel van je leven. Wij proberen zo veel mogelijk mensen te motiveren om ook te gaan sporten. Door te gaan sporten ga jij je fitter en sterker voelen. Wij hebben onze eigen Gym ”Power Gym” om jou fitter te maken!

Hieronder een van onze sportvideo’s.
Sport is goed 
Lunges Jay Visser
Interval Jay Visser
Workout Duo
Calisthenics workout
Balance is key
Jayregilio.com
Duo powerworkout

Urban Studio’s 2019

Door middel van dit project hebben we een enorme boost kunnen geven aan verschillende jongeren uit Friesland. We hebben gemerkt dat er ontzettend veel vraag is naar het maken van muziek. Vaak hebben jongeren niet de juiste tools of middelen ter beschikking om te groeien met hun talent. Door gebruik te maken van ons brede netwerk aan professionals hebben we dit project kunnen verwezenlijken. Muziek is een uitlaatklep voor veel mensen en kun je door de juiste begeleiding aan te bieden al een enorm verschil maken. Niet alleen op muzikaal vlak hebben we jongeren hun talenten ontwikkeld maar ook op persoonlijk vlak. Muziek is zo veel meer dan alleen muziek kort gezegd. Muziek kan veel losmaken waardoor je persoonlijk ook een sterker mens zal worden en bepaalde obstakels kan overwinnen. Ook zijn we bezig geweest met het herkennen van je obstakels en het behandelen hiervan. Obstakels zijn kansen voor groei. Zonder je obstakels te herkennen is het moeilijk om te groeien.

Hieronder een korte video van het Urban Studio’s project.
Urban Studio’s
Urban Studio’s op school

Project IJsland:

We zijn voor dit mooie project met een aantal jongeren uit Leeuwarden naar IJsland gevlogen. Deze opdracht hebben we uitgevoerd voor werelds grootste Dj’s Steve Aoki en Don Diablo. Deze videoclip genaamd What we started is inmiddels meer als 19 miljoen keer bekeken.


Bekijk hier de videoclip
Bekijk hier het artikel van Huis aan Huis.

Jongerenproject Miami:

Wij zijn met 6 jongeren naar een Urban evenement  geweest genaamd Miami International Battle. Deze jongeren komen van het Friesland College, Nederlandse Hogeschool Leeuwarden en Stenden University. Tijdens dit evenement kwamen er verschillende nationaliteiten samen om hun talenten en respect te tonen aan de wereldwijde Urban scene. In samenwerking met de organisatoren van het evenement MIB (Miami International Battle) is het mogelijk gemaakt voor de jongeren interviews op te stellen over de verschillende disciplines welke tijdens dit evenement aan bod zijn gekomen. Naast het bezoeken van het evenement hebben we ook andere bezigheden gepland zoals het bezoeken van het Wynwood Art District, een kijkje nemen binnen de gemeenschap “Touching Miami With Love” en verschillende culturele en artistieke exposities. Het Wynwood Art District is een van de grootste open-air kunst tentoonstelling op wereldwijde basis. Op deze plekken wordt bijvoorbeeld het werk van 70 van de beste graffiti artiesten tentoongesteld welke te zien zijn op de ‘’Wynwood walls’’. In Nederland wordt er maar al te vaak een negatieve stempel op graffiti artiesten gedrukt, dit heeft natuurlijk verschillende oorzaken. Een van deze redenen is dat er niet genoeg educatie is op het gebied van Urban disciplines. Onze ervaringen tijdens dit project delen wij met de Urban scene Leeuwarden, doelend op het creëren van een bloeiende vorm van kunst. Touching Miami With Love slaat weer een heel ander straatje in maar zeker niet minder belangrijk, bij deze organisatie staat de educatie, ontwikkeling en het sterker maken van de jeugd centraal. Wij hebben onze kennis en ervaringen met deze organisatie gedeeld.

Het verspreiden van vergaarde kennis en ervaring:
De ervaringen van dit project delen wij met verschillende scholen waar wij eveneens al mee in contact staan, doormiddel van workshops/presentaties aan te bieden en zo op langere termijn iets terug te kunnen doen voor de jongeren en de toekomst van onze stad Leeuwarden.

Bekijk hier het artikel van Huis aan Huis.
Bekijk hier het artikel van Huis aan Huis.

Project internationale kennisoverdracht Duitsland:

In Duitsland vierde Urban jeugd cultuurcentrum ‘Combo’ haar 11-jarige bestaan. Stichting House of Talents was uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten, waaronder graffiti-art-workshops, dansworkshops, verschillende discussiepanels met als afsluiting een geweldige Street barbecue. Wij hebben met stichting House of Talents een bijdrage geleverd aan dit evenement door workshops te geven aan Duitse jongeren over zaken als talent ontwikkeling, professionalisering en doorgroeimogelijkheden binnen de Urban Culture. Tijdens dit evenement waren er verschillende landen uitgenodigd waaronder Turkije, Spanje, Rusland en Zwitserland. Op deze manier draagt de stichting bij aan meer kennis en begrip onder de jongerencultuur.

 
Bekijk hier het artikel van Huis aan Huis.

Project New York:

De Leeuwarder filmmaker Hoang Tran hebben we naar New York gestuurd om een groot urban event, Mc Donald’s Battle Royal, te filmen. Hij doet dit in opdracht van House of Talents en McDonald’s. McDonald’s Battle Royal is een evenement dat zich richt op verschillende urban onderdelen, waaronder breakdance, graffiti, hiphop, streetdance en rap. Er vinden verschillende wedstrijden plaats. Een jury beoordeelt de kandidaten. Mensen van over de hele wereld reizen naar New York om dit festival te bezoeken. Het is een van de grootste urban competities van de wereld. Jonge ondernemers en talenten hebben wij als stichting in verbinding gebracht met nationale en internationale evenementen. Op deze manier hebben we talenten in Leeuwarden geholpen om hun talent verder te ontwikkelen.


 Hoang Tran in New York met de bekende acteur Aaron Paul (Jessie Pinkman) bekend van o.a. Breaking Bad.

Bekijk hier het artikel van Suksawat.
Bekijk hier het artikel van Huis aan Huis.

Project Schoolparty x Kika:

Als Stichting House of Talents hebben wij het grootste scholenfeest van Friesland georganiseerd in Neushoorn voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs en leerlingen van groepen 8. Artiesten, jongeren en bewoners hebben zich deze dag gezamenlijk ingezet voor stichting Kika. Een doel van dit evenement is het doorbreken van sociaal isolement en/of ontwikkelen van een sociaal netwerk. Er wordt ruimte gemaakt om elkaar te ontmoeten en elkaar te leren kennen. Ook het stimuleren van maatschappelijke participatie en/of het opdoen van nieuwe vaardigheden speelt deze dag een belangrijke rol. Dit scholenfeest was het hoogtepunt voor vele jongeren. Alle zalen van Neushoorn waren beschikbaar voor diverse optredens en deejays. Van populaire urban muziek, live optredens, danswedstrijden, deejays en lokale talenten kon dit feest niet beter. Het was een groot succes en een onvergetelijke ervaring. De volledige opbrengst van dit feest is gedoneerd aan stichting KiKa (kinderen kankervrij).

Project Zaalvoetbalteam House of Talents:

Wij hebben als stichting House of Talents een eigen zaalvoetbalteam samengesteld welke in de bedrijvencompetitie zal deelnemen. Het zaalvoetbalteam bestaat uit een mix van jongeren en volwassenen.

Project Topsport:

We hebben dit jaar een ambassadeur topsport gekozen, namelijk top turner Michel Bletterman uit Leeuwarden. Michel Bletterman is sinds zijn jeugd al druk bezig met het beoefenen van turnen en dit doet hij nu op wereldniveau. Vele talenten uit Leeuwarden weten niet wat het is om aan topsport te doen en wat het betekend. Michel heeft deze jongeren zijn verhaal verteld over zijn pad naar de top, met als doel het motiveren en stimuleren van jongeren welke de potentie hebben om een groot topsporter te kunnen worden.

Ben jij nieuwsgierig naar nog meer van onze projecten neem dan een kijkje op onze Facebook pagina.